Το καλό κλίμα που επικρατούσε στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, διαταράχθηκε από το επεισόδιο που προκάλεσε ο Ογκνιεν Βράνιες την περασμένη εβδομάδα.

Την Πέμπτη (9/11) στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Τσουκαρίτσκι ο Βόσνιος είχε πολύ έντονη αντίδραση κατά του Μανόλο Χιμένεθ και στην Ένωση είναι αποφασισμένοι να πατάξουν το φαινόμενο… εν τη γεννέσει του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ετσι, οι άνθρωποι της ΠΑΕ μετέφεραν σήμερα στον Βράνιες ότι είναι η τελευταία φορά που τέτοιες συμπεριφορές γίνονται ανεκτές.

Γνωστός για τον εκρηκτικό χαρακτήρα του, ο Βόσνιος έχει διαπληκτιστεί αρκετές φορές με συμπαίκτες του (Γκάλο, Ανέστης) κατά τη διάρκεια αγώνων αλλα εκεί η συμπεριφορά του δικαιολογείτο εν μέρει, λόγω της έντασης της στιγμής. Αλλο αυτό και άλλο ένα σοβαρό κρούσμα απειθαρχίας το οποίο μάλιστα έγινε γνωστό μέσω… Σερβίας κι αυτό σημαίνει ότι ίσως να μην είναι το πρώτο.

Το τριήμερο που μεσολάβησε (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή) ήταν ευεργετικό για να πέσουν οι τόνοι και τώρα άπαντες περιμένουν μια «συγγνώμη» από τον Βράνιες ώστε το θέμα να τελειώσει. Ωστόσο, το κυριότερο είναι να μην επαναληφθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης