Με επιστροφές τριών βασικών, έκλεισε η ΑΕΚ τον κύκλο των προπονήσεων πριν το διήμερο ρεπό του Πάσχα.

Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, έγινε στα Σπάτα η τελευταία προπόνηση πριν από το διήμερο ρεπό και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είδε τους Κριχόβιακ, Αραούχο, Τζαβέλλα να προπονούνται κανονικά μετά το πρόγραμμα αποφόρτισης που έκαναν τη Μεγάλη Πέμπτη. Αντίθετα αντίστοιχο πρόγραμμα αποφόρτισης έκανε σήμερα ο Αντρέ Σιμόες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, οι δύο παίκτες που συνεχίζουν με ατομικό πρόγραμμα και περιμένουμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση τους με την επιστροφή στις προπονήσεις από τη Δευτέρα Του Πάσχα, είναι οι Όγκνιεν Βράνιες και Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Που και οι δύο έλλειψαν από το τελευταίο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. 

Η ΑΕΚ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση στα play offs, τη Πρωτομαγιά με την αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα. 

Νέα υπάρχουν πάντως για τη κατάσταση του νεαρού γκολκίπερ της ΑΕΚ, του Παναγιώτη Γκίνη, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο. Εξετάστηκε από τον Λάκη Νικολάου, έχει τελικά κάκωση στο μηνίσκο, αλλά προς το παρόν αποφασίστηκε να ακολουθήσει 10ήμερο συντηρητικό πρόγραμμα και μετά να εξεταστεί εκ νέου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: SDNA

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης