Στην Αθήνα επέστρεψε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, μετά από μερικές ημέρες παρουσίας στη Βαρκελώνη, όπου παρακολούθησε την περασμένη Τρίτη (19/3), την παρουσίαση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας transferroom που αφορά την παρουσίαση και τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών μεταξύ 500 συλλόγων.

Η ΑΕΚ δεν είναι ακόμα στη συγκεκριμένη πλατφόρμα, αλλά ο Λυμπερόπουλος παρακολούθησε την παρουσίαση της πλατφόρμας και είχε επαφές με κάποιους από τους περίπου 60 τεχνικούς διευθυντές συλλόγων που μετείχαν στο event. Ο «Λύμπε» είχε επαφές με τους ομόλογούς του της Εβερτον, της Θέλτα, της Νάπολι, της Μίντιλαντ, της Μπρέντφορντ, ενώ μίλησε και με τον τεχνικό διευθυντή της Αντερλεχτ. Από ελληνικής πλευράς το «παρών» έδωσε και ο Ολυμπιακός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tην ερχόμενη εβδομάδα, τόσο ο Λυμπερόπουλος όσο και ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης, θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία και θα επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις της Αλμέρε Σίτι. Πρόκειται για την ομάδα που είχε φιλοξενήσει η ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι άνθρωποι της Ένωσης ανταποδίδουν την επίσκεψη και θα έχουν επαφές και συζητήσεις για θέματα οργάνωσης. Επιπλέον, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να είναι μία από τις επιλογές για την καλοκαιρινή προετοιμασία της Ένωσης.

Παρεμπιπτόντως, η πρώτη συνάντηση των παικτών για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα γίνει πιθανότατα στις 27 Ιουνίου, αφού αυτό προέκυψε από σχετικές συναντήσεις του Λυμπερόπουλου με τον Μανόλο Χιμένεθ. Πάντα με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι οι αγώνες της ΑΕΚ στην Ευρώπη αρχίζουν στις 8 Αυγούστου και όχι νωρίτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης