Σχεδόν δύο μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ματς κυπέλλου με τον Απόλλωνα, ο Κώστας Γαλανόπουλος επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ΑΕΚ. Ο διεθνής μέσος είχε τραυματιστεί στον ώμο στις 4 Φεβρουαρίου και το διάστημα αποθεραπείας του εκτεινόταν τουλάχιστον στους δύο μήνες. Αυτό σημαίνει ότι επέστρεψε νωρίτερα από τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις και μάλιστα ακριβώς με τη συμπλήρωση του διμήνου (4/4) θα αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

 Ακόμα δεν βρίσκεται στο 100% από πλευράς ετοιμότητας, όμως οι απουσίες των Σάκχοφ, Σιμόες καθιστούν την παρουσία του επιβεβλημένη. Άλλωστε η χρησιμότητα του «Γαλανό» φάνηκε και από την… ατάκα του Νταμιάν Σιμάνσκι, όταν τον είδε να μπαίνει στο γήπεδο μαζί με τους υπόλοιπους: «Το μπουλντόγκ επέστρεψε»! Όπως και να έχει, η τελική απόφασή ανήκει στο Μανόλο Χιμένεθ που συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας με πλήθος απουσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ευθύμης Χριστόπουλος έχει θλάση -πιθανότατα β΄ βαθμού- στον αριστερό προσαγωγό, κάτι που μεταφράζεται σε απουσία τουλάχιστον 15 ημερών. Σε εξετάσεις υποβλήθηκε και ο Βεντάντ Ραντόνια που έχει οστικό οίδημα στην κνήμη. Ατομικά εξακολουθεί να γυμνάζεται ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης έκανε ο Λιβάι Γκαρσία που επέστρεψε αλλάζοντας 4 πτήσεις (!) από την Καραϊβική.

Την Πέμπτη αναμένονται οι διεθνείς Σβάρνας, Μάνταλος, Μπακάκης (Ανδρών), Κρίστιτσιτς (Σερβία), Νεντελτσεάρου (Ρουμανία), Ανσαριφάρντ (Ιράν), Μιτάι (Αλβανία). Δυο μέρες μένουν, όλες κι όλες λοιπόν, για να καταστρώσει ο Χιμένεθ τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές και κυπελλούχους Ελλάδας, όπου η ΑΕΚ αναζητά την πρώτη νίκη της σε ντέρμπι μετά από δέκα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης