Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημέρωσε τους περίπου 1.300 φιλάθλους που είχαν προλάβει να αγοράσουν εισιτήριό τους για την πρεμιέρα των Play Off, για τους τρόπους με τους οποίους θα αποζημιωθούν, καθώς όπως είναι γνωστό ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό (15/3, 19:30) θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Έτσι, προβλέπονται τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– για όσους αγόρασαν μέσω ίντερνετ, από το site της ΠΑΕ ΑΕΚ (www.aekfc.gr), καθώς και από το site της Ticketmaster Hellas (www.ticketmaster.gr) θα γίνει άμεση ακύρωση των χρεώσεων, χωρίς οι φίλαθλοι να χρειαστεί να κάνουν την οποιαδήποτε άλλη ενέργεια.

– για όσους αγόρασαν μέσω των καταστημάτων PUBLIC, θα πρέπει να μεταβούν στο συγκεκριμένο κατάστημα που έγινε η αγορά για να γίνει η ακύρωση των εισιτηρίων και η επιστροφή των χρημάτων τους.

Παράλληλα, η Ένωση εξέδωσε ανακοίνωση για το θάνατο του Λεωνίδα Θεοδωρακάκη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τη θλίψη της για τον χαμό του πρώην προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, παράγοντα με μακρά και επιτυχημένη διοικητική θητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Απευθύνουμε τα συλληπητήρια ολόκληρης της κιτρινόμαυρης οικογένειας στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης