Η Γουλβς θέλει το Νέλσον Ολιβέιρα και επιστρέφει δυναμικά στην προσπάθεια απόκτησής του, μετά την απόρριψη του περασμένου Ιανουαρίου. Η βρετανική ιστοσελίδα «futaa.com» δημοσιεύει ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο κορυφαίος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες (Κριστιάνο Ρονάλντο, Μουρίνιο) δουλεύει τη μεταγραφή και έχει ήδη προσεγγίσει την ΑΕΚ.

Παράλληλα, ο προπονητής της Γουλβς, Νούνο Εσπιρίτο Σάντο θεωρεί τον Ολιβέιρα ως ιδανική περίπτωση για back up του Ραούλ Χιμένες ή ακόμη και για βασική επιλογή σε περίπτωση που ο Μεξικανός –ο οποίος κοστολογείται κοντά στα 90εκ. ευρώ- παραχωρηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σύλλογος της Premier League προσπάθησε και πριν από επτά μήνες να εντάξει τον Πορτογάλο φορ στο δυναμικό του, με επίσημη πρόταση που έφτασε μέχρι τα 5.000.000 ευρώ.

Η επιθυμία του Ολιβέιρα να πάρει ακόμη μία ευκαιρία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου μετά το σύντομο πέρασμά του από τη Σουόνσι το πρώτο εξάμηνο του 2015, ήταν δεδομένη. Όπως δεδομένη ήταν, επίσης, και η απαίτηση της ΑΕΚ να καλυφθεί η ρήτρα αποδέσμευσης των 6,5εκ. ευρώ για να αποχωριστεί τον βασικό σέντερ φορ της.

Η Γουλβς το γνωρίζει καλά αυτό, ο Ολιβέιρα πήγε εξαιρετικά στα play off, συνεπώς εάν οι Άγγλοι επιστρέψουν με νέα προσφορά, είναι βέβαιο ότι θα καλύψουν τη ρήτρα και δεν θα μπουν σε διαπραγματεύσεις. Η εμπλοκή του Μέντες (σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα) δείχνει και την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν την υπόθεση στο Γουλβερχάμπτον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης