Στην Αθήνα αναμένεται σήμερα ο Εμάνουελ Ινσούα, συνοδευόμενος από τον αδερφό και εκπρόσωπό του, προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με την ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός αμυντικός υπαναχώρησε από τις απαιτήσεις του και είπε «ναι» στην πρόταση της Ένωσης για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με αποδοχές που πλησιάζουν το 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο πρώην αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΑΕΚ για τον αριθμό που επιθυμεί να φορέσει στη νέα σεζόν, ώστε να ετοιμαστεί και η φανέλα που χρησιμοποιείται στις ανακοινώσεις των μεταγραφών. Αυτός θα είναι το «22», το οποίο στην περσινή σεζόν ανήκε στον Νταβίντ Σιμάο. Όπως είναι γνωστό, ο Πορτογάλος δεν υπολογίζεται από τον Μάσιμο Καρέρα και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Εν τω μεταξύ άμεση ήταν η αντίδραση της ΑΕΚ όσον αφορά τα μεταγραφικά σενάρια για τον Μάρκο Λιβάγια και τον Πέτρο Μάνταλο.

Συγκεκριμένα, στην «Ένωση» υπογραμμίζουν ότι δεν έχουν καμία επαφή με τη Φενερμπαχτσέ για τον Κροάτη επιθετικό, δεν έχουν μιλήσει με τους Τούρκους και δεν έχει φτάσει στα γραφεία στο Μαρούσι κάποια πρόταση (τα ρεπορτάζ έλεγαν για 12 εκατ. ευρώ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

* Αρνητικά ήταν όλα τα αποτελέσματα στο τελευταίο τεστ ανίχνευσης κορονοϊου που υποβλήθηκαν παίκτες και τεχνικό επιτελείο. Από σήμερα, 33 ποδοσφαιριστές, ο Καρέρα και το επιτελείο του έχουν αποσυρθεί σε ξενοδοχείο της Βραυρώνας, όπου θα παραμείνουν με βάση τον αρχικό σχεδιασμό έως τις 28/8.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης