ΑΕΚ: Φόβοι για θλάση ο Νεντελτσεάρου

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021, 22:31
ΑΕΚ: Φόβοι για θλάση ο Νεντελτσεάρου

Η ΑΕΚ κέρδισε έναν σέντερ μπακ, αλλά πιθανότατα χάνει έναν άλλον. Τον ενθουσιασμό για εξαιρετική παρουσία του νεαρού Ζίγκα Λάτσι μετριάζει ο τραυματισμός του Ιονούτς Νεντελτσεάρου. Ο Ρουμάνος αποχώρησε κατά τη διάρκεια του πρώτο ημιχρόνου με έντονες ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους, όπου κατά 99% έχει υποστεί θλάση. Πόσο σοβαρή είναι, θα διαπιστωθεί την Παρασκευή (15/1) που θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Επίσης οι «κιτρινόμαυροι» εξήγησαν τί ακριβώς συνέβη στη φάση της αλλαγής του Ολιβέιρα που δεν έγινε ποτέ. Συγκεκριμένα, έδωσαν την κάρτα με τα νούμερα στον 4ο διαιτητή, Τζήλο, ώστε ο Πορτογάλος να πάρει τη θέση του Ανσαριφάρντ, ταυτόχρονα με την είσοδο του Σάκχοφ στη θέση του Γκαρσία. Όμως όταν μπήκε ο Σάκχοφ, ο Άρης έπαιξε κατευθείαν τη μπάλα και ο Τζήλος παρέλειψε να ειδοποιήσει τον Κροάτη διαιτητή για να διακόψει το παιχνίδι.

Στη συνέχεια ο Κροάτης προσπάθησε να διορθώσει τα πράγματα, όμως τελικά η αλλαγή δεν πραγματοποιήθηκε υπό την απειλή ένστασης από την πλευρά του Άρη. Θυμίζουμε ότι με βάση τους νέους κανονισμούς που ισχύουν για την περίοδο του κορωνοϊού, οι ομάδες έχουν δικαίωμα να κάνουν έως πέντε αλλαγές, αλλά μόνο σε τρεις διακοπές του παιχνιδιού.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021, 22:33