Προ των ευθυνών τους έθεσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, με αφορμή τα αρνητικά αποτελέσμα και τις κακές εμφανίσεις της ομάδας, το τελευταίο διάστημα.

Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» μετέβη την Τρίτη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα και στην ομιλία τους προς τους παίκτες, τους μίλησε με σκληρή γλώσσα για την αποκαρδιωτική εικόνα που έχει η ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ μίλησε παράλληλα και με τους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, από τους οποίους ζήτησε την άποψή τους για το τι βλέπουν εντός της ομάδας το τελευταίο διάστημα, ζητώντας τους παράλληλα να επιστρέψει άμεσα ο «δικέφαλος» στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα.

«Τα συγχωροχάρτια τελείωσαν»

«Ρε έχετε καταλάβει που έχετε έρθει; Ποια ομάδα εκπροσωπείτε; Ποια φανέλα φοράτε; Βλέπω ότι κάποιοι από εσάς δεν μπορείτε να τη σηκώσετε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήρθε ένας Παναθηναϊκός που είναι διαλυμένος με παιδάκια στην ενδεκάδα και σας έκανε πλάκα ρε! Έχετε κανένα παράπονο; Σας έχει λείψει τίποτα; Στην ΑΕΚ είστε ρε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχετε πάθει. Να έλεγα ότι δεν είστε καλοί παίκτες;

Το καλύτερο ρόστερ της τελευταίας δεκαετίας αποτελείτε. Ο Γενάρης είναι κοντά, όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να το πει και να φύγει. Ο Καρέρα θα είναι ο προπονητής σας μέχρι το τέλος της σεζόν. Τα συγχωροχάρτια σε σας ειδικά τελείωσαν». είπε στην ομιλία του ο Μελισσανίδης.

Ως γνωστόν στα Σπάτα βρέθηκαν σήμερα και οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι κατηγόρησαν τους παίκτες ότι δεν σέβονται τη φανέλα που φοράνε, ενώ τους ζήτησαν να αλλάξει άμεσα αγωνιστικό πρόσωπο η ομάδα.

«Έχουμε έρθει στο ξενοδοχείο. Ήρθαμε εδώ, την επόμενη θα έρθουμε στα σπίτια σας. Εμείς σεβόμαστε εσάς και τις οικογένειές σας, εσείς όμως δεν μας σέβεστε. Μην παίζετε με αυτό.

Έχουμε και εμείς οικογένεια, αλλά την επόμενη φορά θα έρθουμε εκεί. Είστε απαράδεκτοι. Η ΑΕΚ έχει ιστορία και λόγο ύπαρξης, δεν ιδρύθηκε για να έχει αντίπαλο δέος ο Εθνικός στον Πειραιά και ούτε γιατί τσακώθηκαν στον Πανελλήνιο αν έχουν μόνο στίβο ή και ποδόσφαιρο.

Δεν σέβεστε την φανέλα. Η φανέλα για εμάς είναι το πρώτο πράγμα που φοράμε στα παιδιά μας όταν γεννιούνται και με αυτή την φανέλα θάβουμε τους νεκρούς μας», ανέφεραν μεταξύ άλλων στους παίκτες οι οπαδοί της ομάδας.

«Ό,τι λέμε εδώ δεν ισχύει σε απόλυτο βαθμό σε εσάς. Ωστόσο, φροντίστε να καταλάβετε σε ποια ομάδα είστε για να μην έχουμε στο μέλλον χειρότερα», είπαν οι οργανωμένοι της ΑΕΚ απευθυνόμενοι στους νεαρούς Μιτάι και Μαχαίρα.

Όταν αποχώρησαν οι οπαδοί, ο Μάσιμο Καρέρα απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές του, επισήμανε: «Δεν πρέπει να παρερμηνεύσετε λανθασμένα αυτό που έγινε. Αυτό που είδατε ήταν η αγάπη του κόσμου. Είναι στο χέρι μας να τους κερδίσουμε. Είναι μια κίνηση που δείχνει την αγάπη του κόσμου προς την ομάδα μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης