ΑΕΚ: «Γήπεδα για όλες τις ομάδες»!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020, 18:15
ΑΕΚ: «Γήπεδα για όλες τις ομάδες»!

Ανακοίνωση, με την οποία χαιρετίζει τις εξελίξεις που αφορούν το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Με τα έργα στην «Αγιά Σοφιά» να προχωρούν και τα εγκαίνια να αναμένονται μέσα στο 2021, οι «κιτρινόμαυροι» εκφράζουν την ευχή να αποκτήσουν όλες οι ομάδες σύγχρονα γήπεδα, καθώς αυτό αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να βελτιωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ, το ερασιτεχνικό σωματείο και η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΑΕ χαιρετίζουν την υπογραφή του Μνημονίου Συναντίληψης και Συνεργασίας ανάμεσα στην Ελληνική Κυβέρνηση, τον Δήμο Αθηναίων, τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατασκευή του γηπέδου της ομάδας στο Βοτανικό!

Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας προς όλες τις πλευρές για αυτή την εξέλιξη, αλλά και για την αρμονική συνεργασία που φαίνεται ότι υπάρχει, αφού αποτελεί κοινή παραδοχή όσων πραγματικά ενδιαφέρονται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου ότι η βελτίωση των υποδομών και η δημιουργία νέων γηπεδικών εγκαταστάσεων αποτελεί τη βασική προϋπόθεση προς αυτή την κατεύθυνση.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ, που ετοιμάζεται μετά από έναν μακρύ και ιδιαίτερα επίπονο αγώνα να μπει στο νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, χαιρετίζει την έναρξη των εργασιών για το γήπεδο του Παναθηναϊκού και εύχεται όλα να εξελιχθούν κατά τον καλύτερο τρόπο, αφού κάτι τέτοιο θα εξυπηρετήσει τις αρχές του υγιούς ποδοσφαιρικού ανταγωνισμού και την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου συνολικά.

Η δική μας ευχή και προτροπή, θυσιάζοντας τις κοντόφθαλμες αντιπαραθέσεις στο βωμό της απαραίτητης εξέλιξης του ποδοσφαίρου της χώρας μας, είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομα όλες οι ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος να στεγαστούν σε σύγχρονα γήπεδα».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020, 18:17