Πρεμιέρα για την ΑΕΚ στον 7ο όμιλο του Europa League και η εν Ελλάδι προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το απόγευμα στα Σπάτα.

Ενόψει του αγώνα με τη Μπράγκα (22/10, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD), ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε αποστολή με 23 παίκτες, στους οποίους δεν συμπεριλαμβάνονται οι Γκαρσία, Σιμόες, Μπακάκης, Γαλανόπουλος και ο Χρήστος Αλμπάνης που υποβλήθηκε σε μαγνητική και έχει θλάση στον αριστερό δικέφαλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απών θα είναι και ο Νταμιάν Σιμάνσκι ο οποίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, αλλά ούτως ή άλλως δεν είχε δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα. Ο Ινσούα είναι στην αποστολή, αλλά πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί. Πάντως, θα δοκιμάσει στην αυριανή (21:30) προπόνηση επί Πορτογαλικού εδάφους.

Η αποστολή: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Όσοι ταξιδέψουν θα συγκεντρωθούν την Τετάρτη (21/10) στα Σπάτα στις 8:30 το πρωί και θα μεταβούν με πούλμαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να αναχωρήσουν με πτήση τσάρτερ στις 10:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης