Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι από σήμερα ο Κλεμάν Μισελέν, ο οποίος αφού πέρασε τις απαραίτητες εξετάσεις υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την Ένωση, η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτησή του.

Ο 24χρονος δεξιός μπακ ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Τουλούζ, με την οποία έκανε και το επαγγελματικό ντεμπούτο του το 2016 (σε ηλικία 19 ετών), σε έναν αγώνα με αντίπαλο τη Λιλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από 21 επίσημες συμμετοχές με την Τουλούζ, το καλοκαίρι του 2018 δόθηκε δανεικός στην Αζαξιό (15 ματς) και ένα χρόνο αργότερα μεταπήδησε στη Λανς, με την οποία αγωνίστηκε την τελευταία διετία σε 54 παιχνίδια.

Ο Μισελέν υπήρξε διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Γαλλίας και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την U19 το 2016, έχοντας συμπαίκτη τον Κιλιάν Μπαπέ. Αγωνίστηκε πρόσφατα ως βασικός στο Τόκιο με την Ολυμπιακή ομάδα των «τρικολόρ», που δεν κατόρθωσε να συνεχίσει μετά τη φάση των ομίλων.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κλεμάν Μισελέν από τη Λανς. Ο διεθνής Γάλλος δεξιός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2025 και πήρε τη φανέλα με τον αριθμό 19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κλεμάν Μισελέν γεννήθηκε στις 11 Μαΐου 1997 στην πόλη Μονταμπάν της Γαλλίας. Σε ηλικία 10 ετών εντάχθηκε στην Ακαδημία της Τουλούζ, παίρνοντας «προαγωγή» αρχικά στην ομάδα Β του γαλλικού κλαμπ και στη συνέχεια στην πρώτη ομάδα, με την οποία έκανε ντεμπούτο στις 20 Σεπτεμβρίου 2016, σε παιχνίδι απέναντι στη Λιλ για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Στην επόμενη διετία πραγματοποίησε 21 επίσημες συμμετοχές με την Τουλούζ, ενώ το καλοκαίρι του 2018 δόθηκε ως δανεικός στην Αζαξιό, με την οποία αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια στη σεζόν 2018-19. Με την ολοκλήρωση του δανεισμού του υπέγραψε στη Λανς, με τη φανέλα της οποίας την επόμενη διετία έπαιξε σε 54 ματς.

Παράλληλα, ο Μισελέν υπήρξε διεθνής με τις εθνικές ομάδες U17, U18, U19 και U20 της χώρας του, όντας μέλος της U19 που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016 στο πλευρό του Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ συμμετείχε και στην Ολυμπιακή Ομάδα που εκπροσώπησε τη Γαλλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καταγράφοντας 90λεπτες συμμετοχές στα παιχνίδια με Μεξικό, Νότια Αφρική και Ιαπωνία.

Κλεμάν, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Bienvenue, Clément!

* H ΠΑΕ ΑΕΚ στηρίζει τις δράσεις του Οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού!
Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση του νέου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Κλεμάν Μισελέν, καλούμε όλους τους φιλάθλους να κατεβάσουν το application Missing Alert, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Οργανισμός ώστε τα εξαφανισμένα παιδιά να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης