Χωρίς τον Μάρκο Λιβάγια θα… πορευθεί η ΑΕΚ στη συνέχεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, μετά το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων για νέο συμβόλαιο. Πριν από λίγες ημέρες ο Κροάτης στράικερ απέρριψε την πρόταση του «Δικεφάλου» για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών και αναμενόταν η απόφαση της διοίκησης για το πως θα αντιμετωπιζόταν ο παίκτης έως το τέλος της σεζόν, αν δηλαδή θα έμπαινε στο περιθώριο ή αν θα χρησιμοποιείτο κανονικά.

Φαίνεται, όμως, πως η απόφαση πάρθηκε και αυτή είναι ο παίκτης να μπει στο «ψυγείο», καθώς ο Λιβάγια, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Στο μεταξύ, εκτός αποστολής για το Ηράκλειο έμεινε και ο Εμάνουελ Ινσούα, για τον οποίο υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ και αναζητείται τρόπος για να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον ΟΦΗ έμειναν οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι, Μάνταλος, Τσιντώτας, Κρίστιτσιτς και Μιτάι, οι οποίοι έκαναν σήμερα θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ επιστρέφει ο Χνιντ.

Μετά το τέλος της προπόνησης στα Σπάτα, ο τεχνικός της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, την οποία συνθέτουν οι Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης