Στην αποστολή της ΑΕΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα βρίσκεται ο Θεοδόσης Μαχαίρας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος κατά την περσινή σεζόν, αφού τραυματίστηκε σοβαρά στους χιαστούς τις πρώτες εβδομάδες παρουσίας του στον Ιωνικό όπου είχε παραχωρηθεί ως δανεικός.

Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι και εφέτος θα δοθεί με «υποσχετική», αυτή τη φορά στην ομάδα της Λαμίας, ωστόσο από την ΠΑΕ ΑΕΚ διευκρινίστηκε ότι ο 22χρονος επιθετικός θα είναι κανονικά στην πτήση για Άμστερνταμ την επόμενη Τρίτη (12/7) όταν αποστολή αναχωρήσει για την προετοιμασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί, φυσικά, θα είναι και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και ο Γενς Γιόνσον. Ο τελευταίος αφίχθη χθες αργά το βράδυ στην Αθήνα και ενσωματώθηκε στην ομάδα. Όσον αφορά την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να περιμένουν για την καλύτερη δυνατή περίπτωση, ειδικά όσον αφορά στη θέση του στόπερ.

Δεν πρόκειται να βιαστούν για να τον έχει ο Ματίας Αλμέιδα μαζί του από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας και το πιθανότερο είναι, τουλάχιστον ο ένας από τους δύο ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν σε αυτή τη θέση, να μεταβεί απευθείας στο Άλκμααρ. Οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίζουν ότι οι στόπερ-ηγέτες δεν είναι διατεθειμένοι να δεσμευτούν από τώρα σε μια ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος, η οποία δεν αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όμως ακριβώς αυτό το στοιχείο είναι που μετατρέπει το χρόνο σε «σύμμαχο» της Ένωσης, στην προσπάθειά της να «θωρακίσει» το κέντρο της άμυνάς της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης