Με το γνωστό πρόβλημα στους στόπερ, θα υποδεχθεί την Πέμπτη (30/1, 19:30) η ΑΕΚ τον Αστέρα Τρίπολης, στη ρεβάνς του 1-1 της Αρκαδίας. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, ο Μάριος Οικονόμου βρίσκεται στην Ιταλία για να προμηθευτεί ειδική προστατευτική μάσκα, ο 5ος στόπερ Ζίγκα Λάτσι δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Έτσι, στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται μόνο δύο κεντρικοί αμυντικοί, οι Βράνιες και Σβάρνας, ενώ απουσιάζουν επίσης ο τιμωρημένος Σιμόες και ο Βασίλης Μπάρκας καθώς στο κύπελλο αγωνίζεται ο Τσιντώτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσθήκη-έκπληξη είναι ο Νταβίντ Σιμάο και η παρουσία του μάλλον σηματοδοτεί πως η ΑΕΚ πέταξε «λευκή πετσέτα» στο ενδεχόμενο αποδέσμευσής του τον Ιανουάριο. Ο Καρέρα δεν έχει τίποτα να χάσει κι έτσι τον επανέφερε στην ομάδα δύο μήνες μετά την τελευταία του παρουσία (24/11 εναντίον του Άρη).

Με τον αγώνα αυτόν ολοκληρώνεται η φάση των «16» και ο νικητής θα αντιμετωπίσει στους προημιτελικούς τον Παναιτωλικό.

Η αποστολή: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σιμάο, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης Γιούσης, Βέρντε, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Ολιβέιρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης