Ολοκλήρωσε σήμερα (24/1) την προετοιμασία της για τον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό η ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την Τέταρτη (25/1, 17:30) στις Σέρρες.

Η Ένωση επικράτησε με 3-0 στο πρώτο ματς της φάσης των «8» του θεσμού και ανηφορίζει χωρίς πίεση στη βόρεια Ελλάδα. Ο Ματίας Αλμέιδα, μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία επέστρεψαν οι Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και Κώστας Γαλανόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αργεντινός τεχνικός άφησε εκτός τους Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Πινέδα και Άμραμπατ. Εκτός έμεινε και ο Λιβάι Γκαρσία που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό και θα δώσει αγώνα με τον χρόνο για να προλάβει το ματς με τον Άρη, αλλά και ο Ελίασον που προπονείται πλέον σε φουλ ρυθμούς αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Φαν Βερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες, Κοσίδης, Μαχαίρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης