Με εισήγηση του νέου προπονητή, Βίκτορ Πιτσούρκα, η Κραϊόβα «χτύπησε» την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου και απέκτησε τον Ούρος Τσόσιτς. Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Ρουμανίας ανέλαβε την ομάδα την 1η Σεπτεμβρίου, κινητοποιήθηκε άμεσα στις μεταγραφές και λίγο πριν από τη διορία τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (2/9) εξασφάλισε την υπογραφή του Τσόσιτς.

«Ένας πρωταθλητής από την Ελλάδα» όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της Κραϊόβα που τον περασμένο μήνα αποκλείστηκε από την ΑΕΚ στον Γ΄ προκριματικό του Europa League. Ο Τσόσιτς αποχαιρετά τον «Δικέφαλο» ως στέλεχος των πρωταθλητών του 2018, χωρίς να έχει την εξέλιξη που πολλοί περίμεναν μετά τις πρώτες εντυπωσιακές εμφανίσεις του. Ταλαιπωρήθηκε πολύ από πρόβλημα στους κοιλιακούς-προσαγωγούς, όμως πρόλαβε στα δύο χρόνια παρουσίας του στην ΑΕΚ να πραγματοποιήσει 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, μετά τον Τσόσιτς κλείνει ο κύκλος των αποχωρήσεων από την «Ένωση» για το καλοκαίρι του 2019 και οι παίκτες που έφυγαν είναι οι:

Ούρος Τσόσιτς (Κραϊόβα)

Τάσος Μπακασέτας (Αλανιασπόρ)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιάννης Γιαννιώτας (ελεύθερος/Απόλλων Λεμεσού)

Γιώργος Γιαννούτσος (δανεικός/Αλκή)

Ηλίας Τσέλιος (ελεύθερος/Εργοτέλης)

Μιχάλης Μπούσης (δανεικός/Εργοτέλης)

Γιώργος Κορνέζος (δανεικός/Βόλος)

Μάκης Γιαννίκογλου (ελεύθερος/ΠΑΣ Γιάννινα)

Βασίλης Λαμπρόπουλος (ελεύθερος/Λα Κορούνια)

Ροντρίγκο Γκάλο (ελεύθερος)

Άλεφ Σαλντάνια (επέστρεψε στην Μπράγκα)

Εζέκιελ Πόνσε (επέστρεψε στη Ρόμα)

Λούκας Μπογέ (επέστρεψε στην Τορίνο)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης