Μετά από 20 ημέρες ο Όγκνιεν Βράνιες γυμνάστηκε εκ νέου με το υπόλοιπο τιμ και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου για το ματς της Κυριακής (24/11, 19:30) με τον Άρη, στο ΟΑΚΑ.

Εν των μεταξύ ο Κώστας Τσάνας θα αναλάβει, όπως όλα δείχνουν, διοικητικό ρόλο στις ακαδημίες της ΑΕΚ. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, με θητεία ως υπηρεσιακός και στην Εθνική Ανδρών, δεσμεύεται με την ΕΠΟ έως το τέλος του χρόνου και για το λόγο αυτό δεν αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα. Ωστόσο στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το 2020 θα κάνει την προεργασία ώστε από τον Ιανουάριο να καταλάβει τη θέση που έμεινε «ορφανή» μετά την προαγωγή του Νίκου Κωστένογλου στην πρώτη ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, συμπληρώθηκαν τα ρόστερ όλων των τμημάτων υποδομής, καθώς προστέθηκαν οι παίκτες που εντοπίστηκαν στο προηγούμενο χρονικό διάστημα. Με αυτή την ευκαιρία ο επικεφαλής του τμήματος scouting των Ακαδημιών, Στάθης Ταυλαρίδης, δήλωσε στο επίσημο site της ΠΑΕ:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της προσπάθειας που κάναμε όλους αυτούς τους μήνες. Το τμήμα scouting της ακαδημίας της ΑΕΚ παρακολούθησε εκατοντάδες παιδιά σε όλη τη χώρα για να βρει ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι εξελίξιμοι και ανταποκρίνονται στα στάνταρ μιας μεγάλης ομάδας όπως η ΑΕΚ. Μαζί με τους κ. Γαβρίλη, Κωστή και Μαλαδένη, θεωρώ ότι βοηθήσαμε στο να υπάρξει μία σημαντική ποιοτική αναβάθμιση στο έμψυχο δυναμικό της Ακαδημίας και είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξει η κατάλληλη αξιοποίηση αυτών των παιδιών από το τεχνικό επιτελείο των ομάδων. Ήδη κάποιοι από αυτούς τους ποδοσφαιριστές δείχνουν τις δυνατότητές τους και έχουν φτάσει μέσω της ΑΕΚ σε εθνικές ομάδες και είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε ακόμα περισσότερους στο άμεσο μέλλον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης