Πολύ πιο γρήγορα απ΄ ό,τι περίμενε κι ο ίδιος ο Ζίγκα Λάτσι, έφτασε η ώρα για να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά στην αποστολή της ΑΕΚ και πιθανότατα να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.

Όπως είχε αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ από την περασμένη Δευτέρα, το ντεμπούτο πλησίαζε… επικίνδυνα, καθώς ο 17χρονος Σλοβένος είναι ο ένας από τους μόλις δύο ετοιμοπόλεμους σέντερ μπακ που έχει στη διάθεσή του ο Μάσιμο Καρέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Βράνιες, Σβάρνας είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, με αποτέλεσμα να τεθεί οριστικά «νοκ άουτ» από την αναμέτρηση της Κυριακής (23/2) εναντίον του ΟΦΗ. Έτσι οι δύο στόπερ που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή είναι ο Μάριος Οικονόμου και ο Ζίγκα Λάτσι, του οποίου η μεταγραφή ολοκληρώθηκε πριν από μία εβδομάδα.

Επίσης, από το ματς με τον ΟΦΗ θα απουσιάσει ο Βασίλης Μπάρκας, ο οποίος θα υποβληθεί σήμερα το απόγευμα σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδούς απόφυσης και ο Γιώργος Γιακουμάκης, που δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική. Το ατομικό του πρόγραμμα συνεχίζει ο Κώστας Γαλανόπουλος, με στόχο να επιστρέψει μέσα στον Μάρτιο.

Η αποστολή θα ανακοινωθεί μετά την απογευματινή (17:00) προπόνηση του Σαββάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης