Έχοντας ως «προίκα» τη νίκη της με 4-1 σκορ από το πρώτο παιχνίδι η ΑΕΚ ταξιδεύει την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς της προημιρελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Η αποστολή που επέλεξε ο Γκουστάβο Πογέτ μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, έκρυβε πολλές εκπλήξεις και ένα απρόοπτο. Συγκεκριμένα, ο Αντρέ Σιμόες μετέβη εσπευσμένα στην Πορτογαλία για σοβαρή οικογενειακή του υπόθεση αλλά συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή, μαζί με τους δύο νεοαποκτηθέντες, Πέκχαρτ και Ζουκουλίνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, κλήθηκε ο Κορδέρο που προέρχεται από τραυματισμό, όμως επιστρέφει πολύ πιο γρήγορα από το προβλεπόμενο. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Ανταμ Τζανετόπουλος και φαίνεται πως μια χρονιά που ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο, τελειώνει άδοξα για το νεαρό διεθνή. Αν δεν επιλέγεται ούτε σ΄αυτά τα ματς, τότε η πόρτα έχει κλείσει οριστικά, τουλάχιστον μέχρι να διευθετηθεί το θέμα του συμβολαίου του.

Εκτός έμειναν επίσης ο Ελντερ Μπαρμπόσα (κάκωση έσω πλαγίου) που ξεκίνησε σήμερα θεραπεία στο ιατρικό κέντρο και οι Ντίντακ, Αρθο, Βασιλαντωνόπουλος, Βούρας, Κρισάντους.

Η 20μελής αποστολή για το ματς με τον Ηρακλή: Ανέστης, Μπαρόχα, Ντούνης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Σοϊλέδης, Μπακάκης, Μάνταλος, Κορδέρο, Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Ζουκουλίνι, Μπουονανότε, Αραβίδης, Τζεμπούρ, Πέκχαρτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης