Η ΑΕΚ έχει ανοίξει τις «κεραίες» της σε διάφορα σημεία του πλανήτη αναζητώντας άμεσα ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ της. Σήμερα ο πρόεδρος ενός συλλόγου της Αλγερίας, της MC Algier, ισχυρίστηκε ότι έχει στα χέρια του πρόταση 500.000 ευρώ από τους πρωταθλητές για τον Αλιού Ντιένγκ, έναν νεαρό (21 ετών) μέσο από το Μάλι. Ο ισχυρισμός του διαψεύστηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Παράλληλα, οι άνθρωποι της Ένωσης δραστηριοποιούνται και στη Σκανδιναβία, όπου τα πρωταθλήματα ολοκληρώθηκαν και υπάρχει ευρύ πεδίο δράσης, ενώ ήδη διάφοροι ατζέντηδες, εκπρόσωποι Λατινοαμερικανών έχουν στείλει τις προτάσεις τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα αγωνιστικά, σήμερα οι παίκτες έχουν ρεπό και επιστρέφουν αύριο Τετάρτη το πρωί στα Σπάτα για την προετοιμασία των δύο προσεχών αγώνων με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ (Σάββατο, 8/12) και τη Μπενφίκα (Τετάρτη, 12/12). Απών από αμφότερες τις αναμετρήσεις θα είναι ο τιμωρημένος Μάρκο Λιβάγια. Ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός της ΑΕΚ είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρξει μαζική κινητοποίηση του κόσμου για το ταξίδι στη Λισαβόνα.

Όταν έγινε γνωστό ότι έχουν περισσέψει εισιτήρια, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον ειδικά από το εξωτερικό, με τηλεφωνήματα και mail προς την ΠΑΕ. Έτσι, όσα περίσσεψαν είναι εκ νέου διαθέσιμα μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος πώλησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης