Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα τραυματισμών στην ΑΕΚ. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι το τελευταίο «θύμα» καθώς αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο μηρό κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης και αποκλείστηκε από την αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (20/2, 19:30). Έτσι, μετά τους Σιμόες, Μπακάκη, Γαλανόπουλο, Σάκχοφ, Μαχαίρα, ακόμα ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας μένει εκτός δράσης.

Έτσι, με δεδομένη την απουσία του Ουκρανού και των Μπακάκη, Γαλανόπουλου, Μαχαίρα, Σάκχοφ, Σιμόες η ΑΕΚ θα παραταχθεί με όσους έχουν… απομείνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βασιλαντωνόπουλος αποτελεί «ξένο σώμα», εκτός αποστολής έμειναν οι Ραντόνια, Σαρδέλης κι έτσι την 20άδα συγκροτούν όλοι οι υπόλοποι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

Όσον αφορά στα πλάνα του Χιμένεθ, η απουσία του Τσιγκρίνσκι σημαίνει ότι δεν είναι εφικτή η τριάδα στην άμυνα. Ο Σβάρνας που προέρχεται απο απουσία 20 ημερών προορίζεται για βασικός δεξιός μπακ, από εκεί και πέρα θα παίξουν οι Αθανασιάδης, Νεντελτσεάρου, Λάτσι, Λόπες, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Τάνκοβιτς, Γκαρσία, Ολιβέιρα.

   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης