Δεύτερος σοβαρός τραυματισμός προέκυψε μέσα σε λίγες ημέρες στην ΑΕΚ.

Μετά την απώλεια του Γαλανόπουλου, η «Ένωση» χάνει και τον Σάκχοφ, ο οποίος διαγνώστηκε με θλάση β΄ βαθμού στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού και αναμένεται να μείνει περίπου ένα μήνα εκτός αγωνιστικών χώρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δύο «πλήγματα», που αμφότερα μάλιστα αφορούν κεντρικούς χαφ, δημιουργούν «πονοκέφαλο» στον Μανόλο Χιμένεθ ενόψει των προσεχών αγώνων τoυ «δικέφαλου», αρχής γενομένης από το αυριανό (7/2, 19:30) ντέρμπι για τη δεύτερη θέση με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Το θετικό για τον Ισπανό τεχνικό είναι ότι θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Μάνταλο, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ επιστρέφουν και οι Λάτσι, Μιτάι και Τσιντώτας.

Στον αντίποδα, εκτός πλάνων παραμένουν οι τραυματίες Σβάρνας και Μπακάκης, ενώ εκτός αποστολής έμειναν ξανά οι… περιθωριοποιημένοι Λιβάγια και Ινσούα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι 21 ποδοσφαιριστές της αποστολής είναι οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα και Χριστόπουλος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης