Δύο εβδομάδες νωρίτερα από το αρχικό χρονoδιάγραμμα, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Χωρίς προβλήματα, αποπερατώθηκαν οι εκσκαφές και τα έργα αντιστήριξης, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα καθώς το project «τρέχει». Σε αυτό συνέβαλλαν αποφασιστικά, εκτός των άλλων, και οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες στην περιοχή κατά τους μήνες του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επόμενη φάση του έργου που θα είναι διάρκειας 12-13 μηνών, έχει ήδη προκηρυχθεί από τα μέσα Νοεμβρίου και οι τελικές προσφορές μαζί με την επιλογή της ανάδοχης εταιρίας αναμένονται μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.

Η ΠΑΕ ενημέρωσε επισήμως για την πορεία των έργων και ίσως σε αυτό να έπαιξαν ρόλο τα τηλεφωνήματα… έντρομων φίλων της ομάδας, που περνούσαν από το εργοτάξιο και έβλεπαν τις μπουλντόζες να έχουν τραβήξει χειρόφρενο.

Αυτό θα συνεχιστεί για λίγες ημέρες μέχρι να δέσουν τα έργα αντιστήριξης για να περάσουν οι εργασίες στην επόμενη φάση τους, που περιλαμβάνει τη θεμελίωση της «Αγιάς Σοφιάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης