Στην ΑΕΚ θα ανήκει πλέον ο Νταμιάν Σιμάνσκι, αφού η ΠΑΕ συμφώνησε με την Άχματ Γκρόζνι για την απόκτηση του Πολωνού, ο οποίος είχε «μετακομίσει» στην Ελλάδα ως δανεικός. Οι δυο πλευρές τα βρήκαν όσον αφορά τη ρήτρα του 25χρονου μέσου και έτσι από την 1η Ιουλίου θα ενεργοποιηθεί αυτόματα το τετραετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την άφιξή του στην Ελλάδα.

Επίσης, ολοκληρώθηκε και τυπικά το θέμα της παραμονής του Σέρχιο Αραούχο, καθώς η Λας Πάλμας απέστειλε το έγγραφο συγκατάθεσης για επέκταση του δανεισμού του και τον Ιούλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα, ο Νίκλας Χουλτ αποχαιρετά την ΑΕΚ μετά από 2,5 χρόνια, αφού δεν δέχθηκε την πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας. Ο Σουηδός αποχωρεί με 67 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2018, ενώ καθοριστική ήταν η συμβολή του στην πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League, με συνεχόμενες εξαιρετικές εμφανίσεις στους προκριματικούς του καλοκαιριού του 2018. Το μόνο που δεν κατάφερε ήταν να σκοράρει, κάτι που δεν είχε πετύχει ούτε στον 1,5 χρόνο που βρισκόταν στον Παναθηναϊκό.

Τέλος, όσον αφορά τη φημολογία για απόκτηση υπό τη μορφή δανεισμού του αριστεροπόδαρου στόπερ Νάνι από τη Ρόμα, η υπόθεση δεν είναι τόσο προχωρημένη όσο παρουσιάζεται. Ο 22  ετών Αργεντινός ενδιαφέρει την ΑΕΚ, όμως δεν υπάρχει διαπραγμάτευση σε εξέλιξη, ενώ το κασέ του είναι πολύ υψηλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης