Για αλλοίωση του πρωταθλήματος σε βάρος της ΑΕΚ κάνουν λόγο στην «Ένωση», με αφορμή την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ να τιμωρήσει μόνο με πρόστιμο 60.000 ευρώ τον Ολυμπιακό για τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθησαν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Από τον «δικέφαλο» ξεκαθαρίζουν πως η δυσαρέσκειά τους δεν αφορά στην απαλλαγή του Ολυμπιακού αλλά στην εφαρμογή του κανονισμού μόνο εις βάρους της ομάδας τους (για το -3 που τους επεβλήθη για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό).

Χαρακτηριστικά οι «κιτρινόμαυροι» ανέφεραν ότι «Η απαλλαγή της ομάδας του Ολυμπιακού για μεγαλύτερης βαρύτητας επεισόδια σε σχέση με ό,τι συνέβη στο μεταξύ μας ντέρμπι αναδεικνύει κατά τρόπο κραυγαλέο την εκτρωματική, παράλογη και άδικη απόφαση σε βάρος της δικής μας ομάδας με την αφαίρεση τριών βαθμών, αλλά και τους δύο αγώνες, που αναγκαστήκαμε να παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Κάθε έννοια ισονομίας έχει ήδη καταλυθεί και η αλλοίωση του εφετινού πρωταθλήματος με επιλεκτική και μονομερή εφαρμογή των κανονισμών σε βάρος της δικής μας ομάδας αποτελεί πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός».
Από την πλευρά τους οι Πειραιώτες κάνουν λόγο πανηγυρική δικαίωση στο πρώτο σχόλιο τους σχετικά με την απόφαση της Πειθαρχική Επιτροπής να επιβάλει πρόστιμο για τα όσα συνέβησαν στο Παμπελοποννησιακό.
Πιο συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι –επί της ουσίας- το δικαστήριο με την απόφασή του δέχτηκε ότι όλα έχουν ξεκινήσει από προβοκάτορα, αυτό που άλλωστε υποστήριξε η πειραϊκή ΠΑΕ στην υπερασπιστική γραμμή της ομάδας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης