Μέσα από 32 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές θα επιλέξει ο Μανόλο Χιμένεθ την αποστολή για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς, εναντίον του Ολυμπιακού στο Φάληρο (3/1, 19:30). Στην προπόνηση της Τρίτης (29/12) μετείχε ο Μάρκο Λιβάγια που επέστρεψε από την Κροατία το απόγευμα της Δευτέρας και ο Νασίμ Χνιντ που ξεπέρασε ένα μικροπόβλημα στο πόδι. Έτσι, μοναδικός απών παραμένει ο Παουλίνιο που προσβλήθηκε από Covid-19, ο οποίος όμως δεν υπολογίζεται στα πλάνα της ομάδας.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι κι αυτό σημαίνει ότι η επιλογή του Χιμένεθ έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Ταυτόχρονα, όμως, με τις αποφάσεις που θα πάρει το απόγευμα του Σαββάτου, όταν θα ανακοινώσει στα Σπάτα τους «εκλεκτούς», θα δώσει κι ένα πρώτο στίγμα ποιους παίκτες υπολογίζει και ποιους όχι. Το «υπερφορτωμένο» ρόστερ της ΑΕΚ χρειάζεται επειγόντως αξιολόγηση και σμίκρυνση, ώστε να γίνει πιο λειτουργικό και οι ποδοσφαιριστές να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο αυτής της αποσυμφόρησης, προπονήσεις με τη Γκο Αχέντ Ιγκλς ξεκίνησε από το απόγευμα της Δευτέρας (28/12) ο Γιάννης Μπότος. Ο νεαρός μέσος βρίσκεται στο Ντέβεντερ και αναμένει την οριστικοποίηση της συμφωνίας της ΑΕΚ με τον σύλλογο της Β΄ Ολλανδίας για δανεισμό 1,5 έτους.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης