Ακόμη ένα πρόβλημα έχει να διαχειριστεί ο Αργύρης Γιαννίκης, εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Τζαβέλλας επέστρεψε από τις διεθνείς του υποχρεώσεις με ένα σφίξιμο στους οπίσθιους μηριαίους και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι αμφίβολοι για το ματς με τους «ερυθρόλευκους» είναι οι Σέρχιο Αραούχο και Στίβεν Τσούμπερ, που τη Δευτέρα έκαναν θεραπεία και ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

 Ως προς τις πιθανότητες, για τον Τσούμπερ η κατάσταση θεωρείται ελεγχόμενη, για τον Αραούχο με βάση τα τωρινά δεδομένα μάλλον δεν προλαβαίνει να είναι στο 100%, ενώ για τον Τζαβέλλα οι άνθρωποι της «Ένωσης» αναμένουν τις εξετάσεις.

Το θετικό είναι ότι μεσολαβούν ακόμα αρκετές ημέρες στις οποίες τα πράγματα ή θα μείνουν ως έχουν ή θα βελτιωθούν, συνεπώς η ανησυχία θα εξακολουθήσει να υπάρχει, αλλά το… θρίλερ μπορεί να αποφευχθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από σήμερα μπήκαν στις προπονήσεις οι Μάνταλος, Μήτογλου που έκαναν αποκατάσταση, μαζί με τους Μπακάκη, Κοσίδη που αγωνίστηκαν χθες (Κυριακή) με τη Β΄ ομάδα στη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Στο μεταξύ «φτερά» κάνουν τα εισιτήρια για το ντέρμπι. Από σήμερα μάλιστα άνοιξε και το εκδοτήριο στο σταθμό ΗΣΑΠ, το οποίο θα λειτουργεί κάθε μέρα έως τις 5 το απόγευμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης