Η ρεβάνς με τον Απόλλωνα (4/2, 19:30) για τους «16» του κυπέλλου δεν δημιουργεί ανησυχία καθώς η ΑΕΚ έχει επικρατήσει 2-0 στο πρώτο ματς. Όμως τα προβλήματα τραυματισμών αυξάνονται και η «Ένωση» πάει με 20άδα ανάγκης στη Ριζούπολη (4/02).

Πιο συγκεκριμένα σε εξετάσεις υποβλήθηκαν οι Ζίγκα Λάτσι, Στράτος Σβάρνας που διαμαρτυρήθηκαν για ενοχλήσεις μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης (2/02).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον νεαρό Σλοβένο δεν φάνηκε κάτι ανησυχητικό στο δεξιό τετρακέφαλο και το πρόβλημά του οφείλεται σε κόπωση. Ο Σβάρνας, όμως, έχει ένα πρόβλημα στον τένοντα του δεξιού δικεφάλου.

Δεν φαίνεται να είναι σοβαρό, όμως θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν είναι σε θέση να αγωνιστεί εναντίον του Άρη (7/2, 19:30).

Τον ίδιο στόχο έχουν και οι Μάνταλος, Μιτάι που συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, πιο δύσκολα θα προλάβει ο Μπακάκης αφού χρειάζεται μια εβδομάδα αποθεραπείας από τη θλάση που υπέστην την περασμένη Κυριακή στο Ηράκλειο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, ντεμπούτο αύριο θα κάνει ο νεοαποκτηθείς Όλεγκ Νταντσένκο στη δεξιά πτέρυγα είτε από την αρχή είτε θα μοιραστεί χρόνο με το Ραντόνια. Επίσης, για πρώτη φορά κάνει την εμφάνισή του σε αποστολή ο Μιχάλης Κοσίδης που χθες υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Χιμένεθ τον επέλεξε στην αποστολή αντί του Χριστόπουλου και δεν αποκλείεται να του δώσει το «βάπτισμα του πυρός» με την πρώτη ομάδα.

Ο Κοσίδης ήταν στέλεχος της Κ19 οι υποχρεώσεις της οποίας διακόπηκαν με το lockdown, συνεπώς έχει να αγωνιστεί από το Νοέμβριο.

Η 20άδα για το αυριανό ματς Κυπέλλου: Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης