ΑΕΚ: Προχωρούν όλα κανονικά για το ντέρμπι - Ο ρόλος του Μελισσανίδη για... τη μη αναβολή

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021, 21:15
ΑΕΚ: Προχωρούν όλα κανονικά για το ντέρμπι - Ο ρόλος του Μελισσανίδη για... τη μη αναβολή

H ΑΕΚ προχωράει κανονικά στη διοργάνωση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (5/12), αφού υπήρξε και προς τη Λίγκα και προς την ίδια η προφορική διαβεβαίωση πως δεν θα δοθεί συνέχεια στο αίτημα της Αστυνομίας για αναβολή των δύο αγώνων στο Λεκανοπέδιο. 

Από το πρωί σήμερα Πέμπτη, η ΑΕΚ είχε πάρει τη σχετική διαβεβαίωση και δόθηκε και η σχετική ενημέρωση προς τον Αργύρη Γιαννίκη, πως η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή. Αφού υπήρξε αναδίπλωση στο θέμα από πλευράς του Υφυπουργείου. 

Είχε προηγηθεί ένας μαραθώνιος κύκλος διαβουλεύσεων όλη την Τετάρτη με τον Δ. Μελισσανίδη να το παίρνει πάνω του, όπως αναφέρει το sdna, και να πιέζει για τη μη αναβολή, προκειμένου να γίνει κανονικά το ματς την Κυριακή. Όπως φαίνεται, αυτές οι πιέσεις απέδωσαν. 

Η ΑΕΚ αρχικά είχε προτείνει να αλλάξει η ώρα έναρξης του ματς την Κυριακή και να γίνει νωρίς για να διευκολυνθεί και η Αστυνομία. Μάλιστα σε περίπτωση που τελικά υπήρχε απόφαση να μη γίνει την Κυριακή, η ΑΕΚ πρότεινε να γίνει την Τρίτη. Ωστόσο σε αυτό σύμφωνα με πληροφορίες, δεν συναίνεσε ο Παναθηναϊκός.

Τελικά από τη στιγμή που δόθηκαν προφορικά οι διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει πλέον θέμα αναβολής, η ΑΕΚ προχωράει κανονικά όλες τις προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του ντέρμπι. Και όλοι στην Ένωση νιώθουν απόλυτα δικαιωμένοι για την αντίδραση τους μετά το αίτημα που είχε καταθέσει η αστυνομία. 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021, 21:20