Με ικανοποίηση είδε ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον Πέτρο Μάνταλο να βγάζει το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο αρχηγός της Ένωσης, που είχε τεθεί νοκ άουτ παραμονή του πρώτου αγώνα κόντρα στη Σέλτικ, πλέον προπονείται σε φουλ ρυθμούς.

Αντίθετα, οι Ελντερ Λόπες και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα σταδιακής επανένταξης, ενώ τη θεραπεία του συνέχισε και ο Λούκας Μπογέ. Επίσης, πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε και ο Άστριντ Αϊντάρεβιτς λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό προσαγωγό. Υπενθυμίζεται, πάντως, πως ο Σουηδός μέσος ουσιαστικά δεν υπολογίζεται από τον Ουζουνίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, βγήκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα Βίντι – ΑΕΚ (Τετάρτη 22/9, 21:00 τοπική ώρα – 22:00 ώρα Ελλάδας) στο πλαίσιο των play-off του Champions League, όπως ενημέρωσε το τμήμα εισιτηρίων της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Η διάθεσή τους θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΚ (www.aekfc.gr) μέχρι και τη Δευτέρα 20/08 στις 13:00.

Η τιμή του κάθε εισιτηρίου είναι 16 ευρώ ενώ ο τόπος παραλαβής των εισιτηρίων στη Βουδαπέστη (ξενοδοχείο και ώρες διάθεσης των αγορασμένων εισιτηρίων) θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερη ανακοίνωση. Φίλαθλοι που δεν θα έχουν ακολουθήσει τα παραπάνω, δεν θα μπορέσουν να βρουν εισιτήριο. Η διαδικασία αυτή έχει οριστεί από την Αστυνομία και τη Αθλητικές Αρχές της Ουγγαρίας.

Ακόμη, η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω ανακοίνωσης της, γνωστοποίησε ότι οι ομάδες Κ19 και Κ17 μετέβησαν σήμερα στην Ολλανδία για να συμμετάσχουν διεθνή τουρνουά (17-20/8). Η Κ19 θα συμμετάσχει σε τουρνουά με τις AZ Alkmaar, FC Groningen, Cerezo Osaka, FC Aberdeen, FC Utrecht, KV Mechelen. Η Κ17 θα αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες ομάδες των Ajax, Zag??bie Lubin, VVV Venlo, Willem ΙΙ, Αnderlecht, Roda JC, Kopenhagen, Altinordu.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης