Άτυχος στάθηκε για ακόμα μία φορά ο Κώστας Γαλανόπουλος. Ο μέσος της ΑΕΚ τραυματίστηκε στην τελευταία φάση του χθεσινού (4/2) αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα και διακομίστηκε στο Ιατρικό Κέντρο, όπου διαγνώστηκε με κάταγμα δεξιάς ωμοπλάτης και του τοποθετήθηκε νάρθηκας.

Η αρχική εκτίμηση είναι πως δεν θα χρειαστεί χειρουργείο, ωστόσο το διάστημα αποθεραπείας του δεν είναι σύντομο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα και μια απλή περίπτωση, αντιμετωπίζεται με ακινητοποίηση, συντηρητική αγωγή και συνολικό πρόγραμμα αποκατάστασης οκτώ εβδομάδων.

Το σίγουρο είναι ότι ο 22χρονος διεθνής, ίσως ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης της ΑΕΚ τους τελευταίους δύο μήνες, θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό και δεν θα προλάβει να αγωνιστεί ξανά στην κανονική σεζόν που ολοκληρώνεται στις 14 Μαρτίου.

Ακριβώς το ίδιο είχε συμβεί και πέρσι, όταν υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αστράγαλο τα Χριστούγεννα του 2019 με στόχο να προλάβει τα play off, όμως το πρώτο lockdown πήγε την αποθεραπεία του πολύ πίσω, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στα γήπεδα 11 μήνες μετά, το Νοέμβριο του 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θλάση ο Σάκχοφ

Aπό εκεί και πέρα, θλάση στους οπίσθιους μηριαίους είναι η αρχική διάγνωση για τον τραυματισμό του Γεβγκέν Σάκχοφ στον χθεσινό αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο βαθμός της αναμένεται να γίνει γνωστός από το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία θα υποβληθεί το απόγευμα.

Όπως και να έχει, πάντως, ο Ουκρανός θα μείνει στην καλύτερη περίπτωση μία εβδομάδα εκτός που σημαίνει ότι χάνει την αναμέτρηση με τον Άρη την Κυριακή (7/2) και το πρώτο ματς με τον Βόλο για τους προημιτελικούς κυπέλλου (10 ή 11/2) ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία του και από το παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Λάρισα (14/2).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης