Τις πολύτιμες υπηρεσίες του Μιχάλη Μπακάκη θα στερηθεί η ΑΕΚ για δύο εβδομάδες, λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα της Εθνικής μας απέναντι στη Γεωργία.

Όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο Έλληνας ακραίος μπακ  έχει υποστεί μερική ρήξη τένοντα στο δεξί του πόδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως εκ τούτου θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο εβδομάδες, όπερ σημαίνει ότι θα απουσιάσει σίγουρα από τις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό (4/4), ΠΑΟΚ (7/4), ‘Αρη (11/4) και Παναθηναϊκό (18/4).

Πάντως πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ και με τον Ζίγκα Λάτσι. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ, αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση με ενόχληση στον δεξιό ραπτικό.

Πρόκειται για μυ που βρίσκεται επίσης στον τετρακέφαλο και αύριο το πρωί θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί στο μέγεθος της ζημιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο παρακινδυνευμένη κι αν είναι μια πρόβλεψη, η απουσία του από το ντέρμπι της Κυριακής είναι εξαιρετικά πιθανή.

Ατομικά γυμνάστηκαν οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι, Χριστόπουλος Σάκχοφ (επέστρεψε σήμερα) και Ραντόνια, ενώ ενσματώθηκαν οι Μιτάι, Νεντελτσεάρου, οι τελευταίοι των διεθνών που έλειπαν τις προηγούμενες ημέρες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης