Η παρουσία του Νίκλας Ελίασον ήταν η μεγάλη στην αποστολή της ΑΕΚ που ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου (28/1) ο Ματίας Αλμέιδα εν όψει του αγώνα με τον Άρη στην OPAP Arena για την 20ή αγωνιστική της Super League (29/1, 19:30, Cosmote Sport 1).

Ο Σουηδός εξτρέμ, που έχει επανέλθει σε φουλ προπονήσεις εδώ και περίπου μία εβδομάδα, επέστρεψε στο αγωνιστικό πλάνο των «κιτρινόμαυρων» σχεδόν τρεις μήνες μετά το κάταγμα περόνης που υπέστη στον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη και προσθέτει άλλη μία επιλογή για τον προπονητή της ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κανονικά στην αποστολή βρίσκεται και ο Λιβάι Γκαρσία που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του και «μπήκε» κανονικά στις προπονήσεις από την Πέμπτη (26/1), όπως κι ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Πάολο Φερνάντες και Μοχαμάντι.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης