Με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στην αποστολή, αναχωρεί αύριο για την Κέρκυρα η ΑΕΚ όπου το Σάββατο (19:30) αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ουκρανός επιστρέφει πιο γρήγορα κι από τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις, καθώς είχε τραυματιστεί στην προπόνηση της 12ης Νοεμβρίου και οι τότε εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία τουλάχιστον 20 ημέρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, σε συνδυασμό με τη διακοπή του πρωταθλήματος, έχασε μόνο τη νίκη (3-0) επί του Πλατανιά και το ματς κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας (2-2).

Αντίθετα, στο στάδιο της αποθεραπείας εξακολουθούν να βρίσκονται οι Χριστοδουλόπουλος, Βάργκας, Ντίας, Μπακασέτας και Πλατέλλας οι οποίοι αποκλείστηκαν από την αποστολή.

Ο Ζοζέ Μοράις έχει 20 παίκτες ετοιμοπόλεμους, εκ των οποίων απέκλεισε μόνο τον τρίτο τερματοφύλάκα, Ηλία Βούρα και πήρε τους υπόλοιπους 19 στην αποστολή. Συγκεκριμένα επέλεξε τους Μπάρκα, Ανέστη, Λαμπρόπουλο, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιο, Μπακάκη, Τζανετόπουλο, Σιμόες, Ζόριτς, Γιόχανσον, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Ροντρίγκες, Τσέλιο, Αλμέιδα, Πέκχαρτ, Αραβίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης