Υπό τις οδηγίες του Φελίπε Ουφάνο διεξήχθη η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ ταξίδεψε στη γενέτειρά του, το Αράλ. Ο προπονητής της ΑΕΚ μετέχει κάθε χρόνο στη λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής των Καθολικών κι έτσι έκανε και φέτος, ενώ θα επιστρέψει αύριο (20/4) με την προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα.

Επίσης, σήμερα βρέθηκε στα Σπάτα τα επίσημο κανάλι Σαχτάρ Ντόνετσκ, για το επετειακό βίντεο των 10 χρόνων από την κατάκτηση του κυπέλλου UEFA. Οι Ουκρανοί έχουν εγκατασταθεί από την Τετάρτη στην Αθήνα και τις προηγούμενες δύο ημέρες ακολούθησαν τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στο σπίτι του στη Γλυφάδα και σε όλους τους χώρους που κινείται στην Αθήνα. Σήμερα, πήραν πλάνα από την προπόνηση και στο τέλος της ο 32χρονος αμυντικός έδωσε στα μέλη του συνεργείου δυο υπογεγραμμένες φανέλες που θα δοθούν σε διαγωνισμούς στην Ουκρανία με την προβολή του βίντεο που αφορά τον ίδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σ΄εκείνον τον τελικό της 20ης Μαΐου 2009 η Σαχτάρ είχε επικρατήσει 2-1 της Βέρντερ στο «Σουκρού Σαράτσογλου» της Κωνσταντινούπολης, με το ματς να κρίνεται στην παράταση και τον Τσιγκρίνσκι να αγωνίζεται και στα 120 λεπτά. Το επίσημο κανάλι της Σαχτάρ θα δημιουργήσει ειδικό ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα στον προπονητή Μιρτσέα Λουτσέσκου, αλλά και ξεχωριστά σε όλα τα μέλη εκείνης της ομάδας (Φερναντίνιο, Γουϊλιαν, Ιλσίνιο, Ζάντσον, Σρνα, Πιατόφ, Ρατς μεταξύ άλλων). Ο Τσιγκρίνσκι είναι ένας από τους οκτώ για τους οποίους το συνεργείο ταξίδεψε στο εξωτερικό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης