ΑΕΚ: «Τα ακόμα πιο σημαντικά, που βρίσκονται μπροστά μας!»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018, 16:19
ΑΕΚ: «Τα ακόμα πιο σημαντικά, που βρίσκονται μπροστά μας!»
Με 50 φωτογραφικά «κλικ» από τις καλύτερες στιγμές του 2018 και με κεντρικό σύνθημα «Η χρονιά που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ» η ΠΑΕ ΑΕΚ αποχαιρετά το έτος. Στο μήνυμα που έστειλε μέσω των λογαριασμών της στα social media αναφέρεται σε όλα τα «κιτρινόμαυρα» ορόσημα των προηγούμενων 364 ημερών.

«-Με την ομάδα μας στην ευρωπαϊκή της επιστροφή, μετά από πέντε χρόνια οδυνηρής απουσίας, να αγωνίζεται στη φάση των «32» του UEFA Europa League και να αγγίζει στο παγωμένο Κίεβο την πρόκριση στους «16»...

-Με την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, μετά από 24 ολόκληρα χρόνια!

-Με την επιστροφή στους ομίλους του UEFA Champions League, μετά από 12 ολόκληρα χρόνια!

-Με τα πρώτα μπετά στη Νέα Φιλαδέλφεια να πέφτουν τον Μάρτιο και στο «αντίο» του 2018 το σπίτι μας να έχει ήδη πάρει μορφή!

-Με τα τελευταία εμπόδια για την κατασκευή του γηπέδου μας να ξεπερνιούνται οριστικά!

-Με το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα να περνάει στην ιδιοκτησία της ομάδας και όλα να είναι πλέον έτοιμα για να ξεκινήσουν τα έργα επέκτασης και αναβάθμισης σε ένα από τα πλέον σύγχρονα προπονητικά κέντρα της Ευρώπης!

Με όλα αυτά... το 2018, το 94ο έτος από την ίδρυση αυτής της ομάδας και πέμπτο από το ιστορικό νέο ξεκίνημα το καλοκαίρι του 2013, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ορόσημα στην ιστορία της ΑΕΚ!

Το 2018, που σε λίγες ώρες θα αποχαιρετίσουμε, είναι μια χρονιά που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

Όλοι μαζί πετύχαμε πολλά! Όλοι μαζί μπαίνουμε στην αφετηρία της νέας χρονιάς για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα!

Για πρώτη φορά, ίσως, η ομάδα μας στηρίζεται σε τόσο στέρεες βάσεις και μπορεί να ατενίζει το μέλλον και με σιγουριά και με αισιοδοξία.

Ευτυχισμένο το 2019 για όλους τους Έλληνες φιλάθλους με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στην ομάδα μας!

Ας μην ξεχνάμε ποτέ πόσα πολλά έχουμε πετύχει!

Αλλά και τα ακόμα πιο σημαντικά, που βρίσκονται μπροστά μας!».

Στο μεταξύ, ο παλιός παίκτης της Ένωσης, Θέσαρ Άρθο, επισκέφτηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις των Σπάτων. Ο Ισπανός, ο οποίος αγωνίστηκε στην ΑΕΚ την πρώτη χρονιά της επιστροφής της στη Super League, δήλωσε: «Δεν ξεχνώ ποτέ την ΑΕΚ. Είναι πάντα στην καρδιά μου, πέρασα πολύ καλά εδώ».

«Είναι χαρά μας που είσαι εδώ. Θα ανήκεις πάντα στην ομάδα μας» άκουσε να του λένε οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του 2018, με παίκτες και προπονητές να δίνουν ραντεβού για την Τετάρτη (2/1/2019). Απουσίαζαν ο Σιμόες με άδεια και ο Λιβάγια λόγω προσωπικού θέματος.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018, 16:45