Δυσάρεστες ειδήσεις προέκυψαν από τη Β΄ ομάδα της ΑΕΚ καθώς δύο παίκτες τραυματίστηκαν σοβαρά. Περισσότερο, βέβαια, ο αμυντικός Μανώλης Αρβανίτης που αποχώρησε από τον αγώνα με την Κηφισιά και οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη προσθίου χιαστού. Σήμερα θα τον εξετάσει ο Παντελής Νικολάου και θα αποφασίσει εάν θα μπει άμεσα στο χειρουργείο ή την επόμενη εβδομάδα.

Ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ εξέτασε τη Δευτέρα και τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Γκίνη για μια μικρή «ζημιά» που έχει στο μηνίσκο. Κρίθηκε σκόπιμο να πραγματοποιηθεί χειρουργική επέμβαση για να είναι σίγουρα έτοιμος με την έναρξη της νέας σεζόν. Η εγχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα, ήταν απόλυτα επιτυχημένη και ο 23χρονος γκολκίπερ θα πάρει άμεσα εξιτήριο, με την ΠΑΕ να του στέλνει τις ευχές της:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε επέμβαση αποκατάστασης της ρήξης έσω μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο υποβλήθηκε ο διεθνής τερματοφύλακας της ομάδας μας, Παναγιώτης Γκίνης, από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, Παντελή Νικολάου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Η επέμβαση έγινε με απόλυτη επιτυχία και ο Παναγιώτης Γκίνης θα πάρει σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο!

Παναγιώτη, σιδερένιος και γρήγορα πίσω στους αγωνιστικούς χώρους!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης