Σε επέμβαση θα υποβληθεί ο Νταμιάν Σιμάνσκι, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στον Αχίλλειο τένοντα. Ο Πολωνός εξετάστηκε από τον Λάκη Νικολάου και αποφασίστηκε να υποβληθεί σε καθαρισμό, την Πέμπτη (20/8) στο Ιατρικό Κέντρο.

Θα χάσει τον τελικό Kυπέλλου (30/8) με τον Ολυμπιακό, αλλά γενικά οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και δεν έχει «πειραχτεί» ο Αχίλλειος. Εκτίμηση για την επιστροφή του θα μπορεί να γίνει μετά την επέμβαση, ωστόσο είναι σημαντικό ότι θα γίνει εδώ, από τον Λάκη Νικολάου, συνεπώς θα ελέγχεται καθημερινά η κατάστασή του και η πορεία της αποθεραπείας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα μεταγραφικά, ο Νασίμ Χνιντ εξακολουθεί να βρίσκεται στην Ελλάδα, περιμένοντας την ΑΕΚ να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με τη Σφαξιέν. Όλα δείχνουν πως η υπόθεση βαίνει προς αίσιο τέλος και πιθανότατα αύριο θα οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του 23χρονου Τυνήσιου στόπερ.

Τέλος, διάστρεμμα υπέστη στην προπόνηση ο Πέταρ Καράκλαγιτς. Ο νεαρός Σέρβος πάτησε άσχημα και «γύρισε» τον αριστερό του αστράγαλο. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις προσεχείς ημέρες. Το πρόγραμμα της Τετάρτης (19/8) δεν περιλαμβάνει προπόνηση, αλλά μόνο «διπλό» με την Κ19 στις 18:30 στα Σπάτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης