Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αρθροσκόπηση στο μηνίσκο του δεξιού γόνατου του Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο από τον από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΠΑΕ, Παντελή Νικολάου και η απουσία του θα διαρκέσει τουλάχιστον ένα μήνα. Αν και είναι νωρίς ακόμα, αφού η κατάστασή του θα εκτιμηθεί ανάλογα με την εξέλιξη της μετεγχειρητικής του πορείας, στόχος είναι να αναρρώσει πλήρως στις 9 Ιανουαρίου 2022, ημερομηνία που θα διεξαχθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Μέχρι τότε, ο Παναγιώτης Τσιντώτας θα είναι ο βασικός γκολκίπερ της ΑΕΚ στις αναμετρήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης, τον Ιωνικό, τον ΟΦΗ και το ματς κυπέλλου με την Κηφισιά. Πιθανότατα θα παραμείνει και για τον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς, με τη Λαμία στις 5 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς υποβλήθηκε σήμερα με απόλυτη επιτυχία σε αρθροσκοπική μερική μηνισκεκτομή στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, κ. Παντελή Νικολάου. Ευχές από την κιτρινόμαυρη οικογένεια για γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης