Χωρίς την υποστήριξη των φιλάθλων της θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (2/2, 17:15, ΕΡΤ Sports), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης οπαδών, την ώρα που η ΠΑΕ Ατρόμητος έχει ανακοινώσει ότι θα διαθέτει εισιτήρια μόνο στους κατόχους διαρκείας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Χωρίς φιλάθλους της ΑΕΚ θα διεξαχθεί ο αυριανός αγώνας της ομάδας μας με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, μετά την απόφαση για απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης, ενώ και η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών ανακοίνωσε ότι η πώληση των εισιτηρίων θα αφορά μόνο τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας του Περιστερίου».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει:

«Η προπώληση και πώληση των εισιτηρίων θα αφορά ΜΟΝΟ τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ. Κάθε κάτοχος κάρτας διαρκείας με την επίδειξη του εισιτηρίου δικαιούται την αγορά δύο (2) απλών εισιτηρίων, με απαραίτητη την προσκόμιση του αριθμού ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης