Αϊντάρεβιτς: «Σύντομα θα μείνω ελεύθερος από την ΑΕΚ»

Αϊντάρεβιτς: «Σύντομα θα μείνω ελεύθερος από την ΑΕΚ»
Πολύ κοντά στη λύση του συμβολαίου με την ΑΕΚ βρίσκεται ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης σε δηλώσεις του σε σουηδικό μέσο.

Αναλυτικά όσα είπε στην «Fotbollskanalen»:

Για το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ:
«Είμαστε έτοιμοι να λύσουμε το συμβόλαιο με καλό τρόπο. Είμαστε σε συζητήσεις και είμαστε κοντά στη λύση. Για την ακρίβεια είμαστε πιο κοντά σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Θα δούμε μέσα στις επόμενες δύο με τρεις μέρες, αλλά φαίνεται ότι θα κλείσει θετικά και θα τερματιστεί το συμβόλαιο».

Για το μέλλον του: «Θα γυρίσω σπίτι και θα δούμε τι θα συμβεί. Η σύζυγός μου είναι έγκυος και απέχουμε λίγο από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, συνεπώς δεν έχω πολύ χρόνο να σκεφτώ. Θα δούμε αν θα πάω στη Σουηδία ή κάπου αλλού. Δεν ξέρω ακόμα. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι υπάρχουν κάποιες προτάσεις και θα επιλέξω το καλύτερο για μένα και για την οικογένειά μου. Αλλά ακόμα δεν γνωρίζω».

Για την αποχώρησή του από την ΑΕΚ: «Απομένουν μόνο τα γραφειοκρατικά, κάποιες λεπτομέρειες. Μόνο αυτό. Αλλά περιμένουμε να δούμε το πότε. Εξαρτάται και από εμένα και από τη σύζυγό μου γιατί έχουμε να επισκεφτούμε τον γιατρό και τέτοια θέματα. Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Μπορεί να πάρει δέκα μέρες, ένα μήνα, δεν ξέρω. Αλλά είμαστε κοντά για να λύσουμε το συμβόλαιο με καλό τρόπο».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018, 18:57