Ανανέωσαν τη συνεργασία τους ΑΕΚ και LG

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018, 20:20
Ανανέωσαν τη συνεργασία τους ΑΕΚ και LG
Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η LG συνεχίζουν μαζί. Η συνεργασία των πρωταθλητών Ελλάδας με την πολυεθνική εταιρία ηλεκτρονικών ανανεώθηκε και για τη σεζόν 2018/19 κι έτσι η LG Electronics Hellas (LG) αποτελεί τον «Επίσημο Υποστηρικτή» τόσο για την επαγγελματική ομάδα όσο και για τις Ακαδημίες του συλλόγου.

Ο προπονητής της Ένωσης, Μαρίνος Ουζουνίδης, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και στην αίθουσα «Γιάννης Ξενάκης» για να συναντήσει τους δύο φίλους της ομάδας που είχαν κερδίσει σε σχετικό διαγωνισμό. Την LG εκπροσώπησε ο Εκτελεστικός Διευθυντής, Άρης Κουτελός, ο οποίος χαρακτήρισε τη συνεργασία με την ΑΕΚ ως «επιστροφή στην κανονικότητα», εξηγώντας ότι «... είχαμε συνεργασία και παλαιότερα ως μεγάλος χορηγός φανέλας, η πιο επιτυχημένη ενέργεια marketing της εταιρίας μας κατά τη γνώμη μου. Θεωρούμε την ΑΕΚ από τις σημαντικότερες και πιο ιστορικές ελληνικές ομάδες, ασφαλώς ευρωπαϊκού επιπέδου, στην προηγούμενη συνεργασία μας υπήρχαν οι πρώτες, μεγάλες νίκες στο UEFA Champions League απέναντι στην Λιλ και την Μίλαν και είχαν πωληθεί πάρα πολλές φανέλες με χορηγό την LG. Η ΑΕΚ, όπως και η LG, κοιτάει πάντοτε μόνο την πρώτη θέση».

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, τόνισε μεταξύ άλλων: «Η LG είναι μεγάλη εταιρία που δεν χρειάζεται συστάσεις, ταιριάζει στην AEK, η οποία επίσης είναι μεγάλο brand. Έχουμε επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο, κάτι που συμβαδίζει με το πρεστίζ και την Ιστορία μας, η LG είναι υποστηρικτής σε προϊόντα και φορείς της ΠΑΕ ΑΕΚ που είναι συνδεδεμένα με την εσωτερική της εικόνα, ενώ προβάλλεται και ως μέρος της αγωνιστικής μας εμφάνισης στο σορτσάκι. Με την ευκαιρία της σημερινής παρουσίασης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κουτελό και την LG για την στήριξη και να διαβεβαιώσω ότι η κοινή μας παρουσία θα μας πάει και τους δύο ένα βήμα μπροστά, πιο ενισχυμένη, ελπίζοντας ότι του χρόνου, με την ίδια επιτυχία, θα καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι και θα ανακοινώνουμε ξανά την επέκταση της συνεργασίας μας».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Άρη Κουτελό να παραλαμβάνει αναμνηστική μπάλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της Ένωσης από τον Μηνά Λυσάνδρου και τον Εμπορικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκο Καραούζα.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018, 20:28