Τη φανέλα της ΑΕΚ θα συνεχίσει να φοράει ο Τάσος Μπακασέτας. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός βρέθηκε την Πέμπτη στα γραφεία της πρωταθλήτριας Ελλάδας και υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την «Ένωση» έως το καλοκαίρι του 2022.
Με αυτήν την εξέλιξη, μπαίνει οριστικά τέλος σε μια κακή παρένθεση που είχε δημιουργηθεί από τα τέλη Νοεμβρίου του 2018, όταν ο «Μπάκα» βρέθηκε εκτός ομάδας, μαζί με τους Λαμπρόπουλο, Σιμόες, λόγω διαφωνίας στις διαπραγματεύσεις για ανανέωση.
Η χρυσή τομή βρέθηκε –τουλάχιστον όσον αφορά τον 25χρονο άσο- κι έτσι ο Ουζουνίδης επαναφέρει στο «οπλοστάσιό» του έναν από τους ποδοσφαιριστές με τεράστια συμβολή στις επιτυχίες των τελευταίων δύο ετών.

Ο Τάσος Μπακασέτας αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο του Ιούνιο του 2016 και μέχρι σήμερα έχει 18 γκολ και 11 ασίστ σε 87 συμμετοχές με την ΑΕΚ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Τάσου Μπακασέτα. Ο Έλληνας διεθνής άσος θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας μας τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τάσος Μπακασέτας ήρθε στην ΑΕΚ τον Ιούνιο του 2016 από τον Πανιώνιο και είχε πολύτιμη συνεισφορά στην επιστροφή της ομάδας στην κορυφή, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας έπειτα από 24 χρόνια, στην πρόκριση στη φάση των «32» του UEFA Europa League και στην πρόκριση στους ομίλους του UEFA Champions League.

Έχει καταγράψει με τη φανέλα της ΑΕΚ συνολικά 88 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες έχει σημειώσει 18 τέρματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης