Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ συνεδρίασε και αποφάσισε την οριστική αναβολή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, όπου είχε αρχικά προγραμματιστεί να διεξαχθεί στη Ριζούπολη στις 26 Ιουλίου.

Η απόφαση προέκυψε μετά την εισήγηση της ΕΛ.ΑΣ., που δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός εξέφραζε την αντίθεσή του να γίνει το ματς στο συγκεκριμένο γήπεδο και ζήτησε να γίνει ο τελικό στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Εκτακτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο. απεδέχθη σήμερα την ομόφωνη εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων και αποφάσισε την αναβολή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 που είχε προγραμματισθεί για τις 26 Ιουλίου 2020. Ο τελικός θα διεξαχθεί σε τόπο και χρόνο που θα αποφασιστεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με βάση τις ήδη ληφθείσες αποφάσεις, αναφορικά με τις διαδικασίες και την οργάνωση του αγώνα».

Μετά την αναβολή η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα αποφασίσει την Δευτέρα, 27 Ιουλίου, για τη νέα ημερομηνία και το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο τελικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να θυμίσουμε ότι η εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων είναι να διεξαχθεί το ματς στις 30 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης