Αναβλήθηκε το 3ο αθλητιατρικό συνέδριο της ΠΑΕ ΑΕΚ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020, 19:33
Αναβλήθηκε το 3ο αθλητιατρικό συνέδριο της ΠΑΕ ΑΕΚ

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πανδημία οδήγησε στην αναβολή του ιατρικού συνεδρίου που θα διοργάνωνε για 3η διαδοχική χρονιά η ΠΑΕ ΑΕΚ. Είχε θέμα τις τενοντοπάθειες και ήταν προγραμματισμένο για τις 30-31 Μαϊου στο προπονητικό κέντρο των Σπατών.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Το τρίτο ιατρικό συνέδριο με θέμα τις τενοντοπάθειες και με πολύ σημαντικές συμμετοχές εξειδικευμένων ομιλητών, αλλά και μελών ιατρικών επιτελείων από κορυφαία ποδοσφαιρικά club της Ευρώπης, που είχαν ήδη δηλώσει συμμετοχή, θα διεξαχθεί στην πρώτη δυνατή ημερομηνία ανάλογα και με το πώς θα διαμορφωθεί το τελικό καλεντάρι της τρέχουσας, αλλά και της επόμενης ποδοσφαιρικής σεζόν, λόγω των ραγδαίων εξελίξεων από την πανδημία του κορωνοϊού.

Οσοι είχαν ήδη πληρώσει τη συμμετοχή τους στο ιατρικό συνέδριο έχουν την επιλογή, είτε να περιμένουν τον ορισμό της νέας ημερομηνίας διεξαγωγής, είτε να απευθυνθούν στην εταιρία AFEA Travel and Congress Services (τηλ. 2103668853, congress@afea.gr), που έχει και την ευθύνη διεξαγωγής του συνεδρίου, για την επιστροφή των χρημάτων τους».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020, 19:36