Ικανοποιημένος από την πορεία της ΑΕΚ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Football League εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Γιάννης Ανέστης, ο οποίος παράλληλα μίλησε και για τη διαδικασία των πλέι οφ ανόδου.

«Πρώτος στόχος μας ήταν από την πρώτη στιγμή να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Να τερματίσουμε πρώτοι στην κανονική διάρκεια και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά από τον τρίτο στη βαθμολογία για να μπούμε με μεγάλη διαφορά στα πλέι οφ. Αυτό έγινε και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα στα πλέι οφ είναι το ίδιο όπως και στο πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά ο φύλακας άγγελος της εστίας του δικεφάλου στο Novasports.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία, κληθείς να μιλήσει για το πλεονέκτημα της ομάδας του, επισήμανε: «Η διαφορά μας δίνει ένα αβαντάζ, αλλά εμείς θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι όλοι αρχίζουμε από το μηδέν για να πετύχουμε τον στόχο μας, να κερδίσουμε και να επαναφέρουμε την ΑΕΚ στη Super League».

Καταλήγοντας, ο Ανέστης αναφέρθηκε και στους αντίπαλους της ΑΕΚ από τον 2ο όμιλο: «Ο Ηρακλής είναι η καλύτερη ομάδα του άλλου ομίλου, αλλά εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Όταν εμείς είμαστε καλοί μέσα στο γήπεδο δε φοβόμαστε κανέναν».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης