Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση του Μιλάντ Μοχαμαντί στο ντεμπούτο ως βασικός με την ΑΕΚ, εξέφρασε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Παράλληλα, όμως, ο προπονητής της «Ένωσης» ξεχώρισε μια νέα «μεταγραφή» όπως τη χαρακτήρισε, αναφερόμενος στον Αντρέ Σιμόες ο οποίος επέστρεψε και είχε πολύ καλή απόδοση μετά την πολύμηνη απουσία του.

Σχολιάζοντας το χθεσινό ματς επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, όπου η ομάδα του επικράτησε με 3-1 σκορ ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε: «Ο Μοχαμάντι είναι ένας καλός παίκτης και για αυτό τον έχουμε πάρει, ήταν το πρώτο του παιχνίδι. Είναι αλλιώς να τσεκάρεις έναν παίκτη από το video και άλλο να τον βλέπεις να αγωνίζεται υπό πίεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ένας καλός παίκτης και όλη την εβδομάδα μιλήσαμε μαζί του σχετικά με τις συνθήκες προσαρμογής και το χρόνο που πρέπει να τρέξει ώστε να είναι έτοιμος κατά το δυνατόν στο διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα. Όμως είχαμε και δεύτερη μεταγραφή στο γήπεδο που ήταν ο Σιμόες και με την ευκαιρία θα πρέπει να ευχαριστήσω κατ’ αρχήν το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ, όλους αυτούς που συνεργάστηκαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα για να επιστρέψει.

Ο Σιμόες είναι ένας ποιοτικός παίκτης, είναι ένας leader για την ΑΕΚ, ένας πολύ σημαντικός παίκτης μετά από ένα πολύ δύσκολο τραυματισμό, έχει δώσει τα πάντα για να γυρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αλλά πάλι σας λέω ότι αυτή η εβδομάδα ήταν ένα μεγάλο ερωτηματικό για εμένα για το πόσο αυτό το παιδί μπορεί να αντέχει. Για άλλη μια φορά μπράβο του.

Για άλλη μια φορά έδειξε ότι είναι ηγέτης. Έπαιξε σήμερα μετά από τόσο καιρό σε επίσημο αγώνα γιατί άλλο είναι αυτό και άλλο είναι προπόνηση. Με άλλα λόγια είμαι ευχαριστημένος απ΄ όλα τα παιδιά και ειδικά για αυτούς τους δύο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τα «νεκρά» διαστήματα της ομάδας, ο Μιλόγεβιτς τόνισε: «Σίγουρα αυτό δεν μας έχει συμβεί μόνο στο σημερινό (σ.σ.χθεσινό) παιχνίδι, αλλά και στα προηγούμενα. Δουλεύουμε πάρα πολύ σε αυτά γιατί είναι πράγματα που πρέπει να διαχειρίζομαι λίγο διαφορετικά.

Για ένα διάστημα παίζουμε σύμφωνα με το πλάνο, με αυτά που έχουμε δουλέψει και όταν δεν το κάνουμε έχουμε κάποιες τρύπες που με τίποτα δεν πρέπει να έχουμε. Και δεν πρέπει γιατί το ελληνικό είναι δύσκολο πρωτάθλημα και αρκεί ένα διάστημα για τον αντίπαλο και να γυρίσει το παιχνίδι και να σε “σκοτώσει” με το αποτέλεσμα και μετά να μην μπορείς να αντιδράσεις. Δεν υπάρχει όμως αμφιβολία ότι μέσα στη δουλειά πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα».

Τέλος, αναφορικά με τη χρησιμοποίηση του Τσούμπερ στον άξονα, είπε: «Είναι ένας ποιοτικός παίκτης που μπορεί να παίζει και στις τρεις θέσεις αλλά και σε αυτές έχουμε και άλλους σημαντικούς παίκτες. Με την εμπειρία του μπορεί να παίζει παντού και ανάλογα με τα παιχνίδια και τις ανάγκες της ομάδας θα επιλέξουμε σε ποια θέση θα παίζει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης