Στροφή στον Φρεντερίκο Καρτάμπια έχει κάνει η ΑΕΚ για την ενίσχυση στις θέσεις των εξτρέμ, μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις για τον Ντανιέλε Βέρντε.

Μία ημέρα μετά την είδηση ότι οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να τερματίσουν τις συνομιλίες τους με τους μάνατζερ του άσου της Ρόμα το «okcalciomercato», σε δημοσίευμά του επισημαίνει ότι η ελληνική ομάδα έχει αφήσει πίσω της την υπόθεση του Βέρντε και πλέον «κυνηγά» την περίπτωση του Αργεντινού άσου της Λα Κορούνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όχι απ’ την ΑΕΚ για τον Βέρντε, οι Έλληνες εστιάζουν σε άλλο στόχο», αναφέρει στον τίτλο του το συγκεκριμένο δημοσίευμα στο οποίο τονίζεται μεταξύ άλλων: «οι διαπραγματεύσεις που μπορεί να οδηγούσαν τον Ντανιέλε Βέρντε στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκαν χωρίς αποτέλεσμα.

Οι πληροφορίες των συνεργατών μας αναφέρουν ότι δεν τα βρήκαν ΑΕΚ και Ρόμα ενώ και οι πιθανότητες να αλλάξουν τα δεδομένα είναι ελάχιστες. Πλέον ένα νέο όνομα υπάρχει τις τελευταίες ώρες για τους Έλληνες. Πρόκειται για τον ακραίο επιθετικό της Ντεπορτίβο λα Κορούνια, Φεντερίκο Καρτάμπια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης