Την επιθυμία του να παραμείνει στην ΑΕΚ εξέφρασε στη ΝΟVA ο Σέρχιο Αραούχο, στο περιθώριο της βράβευσής του για το καλύτερο γκολ της σεζόν, επισημαίνοντας πάντως ότι η Λας Πάλμας (σ’ αυτήν ανήκουν τα δικαιώματά του) είναι αυτή που θα αποφασίσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντινός άσος:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το βραβείο: «Αυτό είναι το όγδοο βραβείο που παίρνω στην καριέρα μου, το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου, ήταν ένα όμορφο γκολ».

Για το μέλλον του: «Αυτήν τη στιγμή είμαι ευτυχισμένος. Είμαι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ. Την απόφαση για το αν θα μείνω εδώ την έχει η Λας Πάλμας. Εγώ θέλω να παραμείνω εδώ. Θα ήθελα να γράψω τη δική μου ιστορία στην ΑΕΚ, αν συνεχίσω εδώ. Όταν ήρθα, δεν κατάλαβα ότι έκανα τη διαφορά, για μένα είμαι ένας νορμάλ επιθετικός».

Για τα σενάρια περί Ολυμπιακού: «Εάν η ΑΕΚ κάνει το παν για να παραμείνω, θα ήθελα να μείνω στην ΑΕΚ. Δεν έχω ακούσει για τον Ολυμπιακό κάτι. Ούτε ο πατέρας μου…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα πλέι οφ: «Έχω εμπιστοσύνη στο πλάνο του Χιμένεθ και πιστεύω πως θα τα πάμε πολύ καλά στα πλέι οφ».

Για το είδωλό του: «Ο Κουν Αγουέρο είναι το είδωλό μου, προσπαθώ να αντιγράφω τις κινήσεις του».

Για τον κόσμο: «Λέω ξανά, μακάρι να παραμείνω, αλλά ακόμη κι αν φύγω, θα έχω τον κόσμο της ΑΕΚ στην καρδιά μου. Με έχει αγκαλιάσει, φωνάζει το όνομά μου».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης